Year End Sale 2017 Comes Again1

Year End Sale 2017 Comes Again

Tawaran Istimewa Shaklee Kembali Lagi

1.Promotion VIVIX December 2017

Year End Sale 2017 Comes Again

 

Promosi VIVIX kembali lagi dalam Year End Sale 2017 Comes Again. Dengan belian sebanyak 6 botol VIVIX anda akan diberikan secara percuma 1 votol VIVIX yang bernilai RM500. Bukan itu sahaja ada beberapa keistimewaan yang akan anda nikmati bersama-sama promosi ini. Antaranya ialah:

  1. Anda akan menikmati keahlian percuma bernilai RM68.90
  2. Mendapat potongan sehingga 30% daripada harga asal (jimat belanja)
  3. Kami berikan lagi anda wang ataupun cashback sebanyak RM250
  4. Penghantaran percuma ke seluruh Malaysia

Mungkin terasa agak banyak nak beli 6 botol VIVIX, sebenarnya takdelah banyak kerana 1 botol VIVIX bertahan lebih kurang untuk 1 bulan. Kalau berkemampuan, bolehlah buat stok VIVIK. JIka terasa banyak, anda boleh juga dapatkan 2 botol VIVIX dengan diskaun sebanyak 5%.

Begini nilai cash back untuk pembelian VIVIX bulan Disember 2017 ni:

2 botol Vivix = RM36.10 (jimat 5%) – lebih kurang RM40 untuk setiap 2 botol Vivix

4 botol Vivix = RM115.52 (jimat 10%)

6 botol Vivix = RM250.80 (jimat 15%….eh! beli 6 botol, percuma 1 botol Vivix bernilai RM500…woohoo….)

 

2.Purchase With Purchase

Year End Sale 2017 Comes Again

 

Cantik kan Cooler Bag Merah ni? Gunanya untuk menyimpan VIVIX anda setiap kali anda berjalan-jalan, yelah cuti-cuti sekolah ni mesti banyak tempat nak bawa anak-anak berjalan kan. Sesuai sangat. Dapatkan Cooler Bag ni pada harga yang istimewa. Anda juga boleh buat pembelian sebarang produk Shaklee asalkan cukup 100 point dalam 1 resit.Ingat tu dalam 1 resit tau. Dah cukup 100 point bolehlah anda beli Cooler Bag ini beserta sudu istimewa dengan harga yang istimewa juga.

 

3.Vita-Lea for Children

Year End Sale 2017 Comes Again (2)

 

Vita-Lea for Chidren ni pun ada promosi harga hebat tau. Saya selalu beli Vita-Lea for children ni untuk anak-anak bagi meningkatkan antibodi dan ketahanan anak-anak terhadap penyakit seperti demam, selsema, batuk dan asma untuk Hanif.

Sekaranglah peluang yang patut kita grab. Beli 3 percuma 1 (Jimat sangat). Rasanya seperti rasa buah anggur sangat digemari oleh kanak-kanak seperti Anis dan Hanif.

 

4.Shakleebaby Set

Year End Sale 2017 Comes Again (3)

Shakleebaby set ni merupakan produk baru Shaklee khas untuk anak anda yang mempunyai kulit sensitif. Buat julung kalinya Shaklee bawakan set untuk bayi dan ianya sangat semulajadi,selamat dan berkesan untuk bayi anda. Set Shakleebaby ini didatangkan khas bersama tuala microfiber yang sangat lembut serta toiletry bag yang sangat menarik. Dapatkan satu hari ini.

 

Contact Us

Sekiranya anda berminat untuk pembelian produk Shaklee, mendapatkan konsultansi secara percuma daripada saya, nasihat berkaitan kesihatan, peluang jana pendapatan bersama Shaklee & menjadi rakan niaga saya, jangan lupa hubungi saya sekarang di talian seperti di bawah:

Penghantaran seluruh Malaysia.

Year End Sale 2017 Comes Again

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge