Testimoni Berpantang Dengan Gempak Asbab Shaklee

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Set Berpantang Shaklee Yang Gempak

Bagi ibu-ibu yang melahirkan, kesihatan amatlah penting bagi mereka.Bukan sahaja sepanjang tempoh kehamilan, kesihatan perlu dipastikan ditahap paling baik malah sewaktu dalam pantang juga faktor kesihatan perlu diambil perhatian yang serius kerana ia juga melibatkan kesihatan si comel anda memandangkan di waktu ini si comel anda sudah semestinya memerlukan susu ibu yang terbaik kandungan zatnya.

Set Berpantang Shaklee telah menjadi perbualan sejak lama dahulu. Penyusuan yang eksklusif, rawatan luka dalaman sepanjang si ibu berpantang serta penurunan berat badan secara alami yang tidak memberi sebarang kesan negatif kepada si comel anda.

Terdapat juga doktor pakar yang menyarankan pengambilan vitamin sepanjang waktu berpantang bagi mengembalikan semula tenaga dalaman dan menjadikan tubuh lebih sihat dan cergas.

 

Pakar Sakit Puan, Dr.Hamid Arsyad Da mengatakan bahawa:

“Ramai dikalangan wanita menyalah anggap bahawa multivitamin seperti obimin atau mana-mana jenama lain yang diambil sewaktu hamil boleh menyebabkan saiz bayi besar ketika dilahirkan. Vitamin ini penting untuk kesihatan ibu dan anak untuk membina darah bagi mencegah kekurangan darah sewaktu bersalin.

Kalsium pula berfungsi dalam pembinaan tulang, folic pula memenuhi keperluan semua sel-sel baru untuk janin manakala minyak ikan seperti Omega-3 dan DHA pula untuk sel-sel otak bayi menjadi pintar.

Selepas bersalin,pengambilan vitamin ini perlu diteruskan bagi membantu membaik pulih rahim dan memberikan kekuatan kepada tubuh badan serta susu ibu yang lebih berkualiti.Saya mencadangkanvitamin-vitamin ini perlu diambil secara konsisten sehingga akhir hayat seseorang wanita.”

Testimoni Set Pantang Shaklee

Testimoni Set Pantang Shaklee

Testimoni Set Pantang Shaklee