Shaklee Peppermint Ginger Plus

Shaklee Peppermint Ginger Plus

Keistimewaan Peppermint Ginger Plus

Shaklee Peppermint ginger plus terdiri daripada kombinasi 4 herba dari Barat dan Timur. Shaklee Peppermint ginger plus dihasilkan di bawah prosedur standard dengan melalui penggunaan teknologi sains yang terkini. Secara klinikal sangat membantu dalam merawat atau mencegah masalah loya, gastrik, mabuk laut, sendawa dan penghadaman.

Apakah Manfaat Utama Peppermint Ginger Plus?

1.Pudina

Pudina yang terdapat di dalam Shaklee peppermint ginger plus mampu melegakan otot perut, juga mempunyai kesan penenang. Membantu dalam penghadaman, mabuk laut atau darat, membantu melegakan gastrik, pedih hulu hati dan cirit-birit.
Melegakan kesan-kesan sampingan seperti muntah dan kehilangan selera makan yang disebabkan oleh rawatan kemoterapi.
Pudina merangsang pengeluaran peluh, ia dapat menyekat demam apabila seseorang itu dijangkiti selsema.

Shaklee peppermint ginger plus
Pudina

2.Halia

Masyarakat Cina telah menggunakan halia lebih daripada 2000 tahun. Halia merangsang rembesan enzim Salvia untuk pencernaan makanan. Ia dapat melegakan ketidakselesaan perut dan usus, sakit disebabkan haid, loya dan mual angin ketika mengandung dan semasa berpantang.
Satu kajian di United Kingdom menunjukkan bahawa halia menghalang muntah selepas pembedahan pesakit wanita.

Shaklee peppermint ginger plus
Halia

3.Pokok Adas (fennal)

Orang-orang Eropah mengambil biji adas selepas makan untuk menghilangkan kembung perut. Ia juga dapat melegakan sakit perut, gejala flu, juga dapat membantu dalam masalah alergi pada saluran usus.
Shaklee peppermint ginger plus
Pokok Adas (fennal)

 

4.Cekur Manis (anise)

Digunakan oleh orang-orang Mesir Purba. Melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan disebabkan haid, batuk dan kahak.
Merangsang rembesan jus gastrik untuk pencernaan, menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit yang biasa serta memberikan peredaran tenaga di dalam badan.

Shaklee peppermint ginger plus
Cekur Manis

💗💗💗Itu baru sebahagian manfaat Shaklee Peppermint Ginger Plus, sekiranya anda berminat dan mahu tahu dengan lebih lanjut jangan lupa WasAp saya di talian seperti di bawah yer untuk sebarang pertanyaan.

 Shaklee Peppermint Ginger Plus

💖💖💖Nak beli terus pun boleh….guna sahaja kad debit/kad kredit anda….hanya klik-klik gambar di bawah untuk memulakan belian. Seandainya anda perlukan bantuan saya, WasAp sahaja saya sedia membantu anda demi kesihatan anda.Selamat berginger plus yer.

 

Shaklee peppermint ginger plus

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge