Shaklee Home Office – Sunway Geo Tower

Shaklee Home Office

Assalamualaikum w.b.t

 

Moga hari ini lebih baik dari semalam begitu juga dengan amalan kita, moga hari ini bertambah amalan kita dari semalam.

 

Shaklee Home Office terletak di alamat:

Ground Floor, Sunway Geo Tower

Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway

47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan

Tel : 603-5622 3188

Fax : 603-5622 3199

 

Saya belum berpeluang untuk berkunjung ke Shaklee Home Office. Satu hari nak juga menjejakkan kaki ke sana. Bukan apa saja la nak ambil aura sahabat-sahabat yang dah berjaya membina biznes Shaklee. In shaa Allah jika berkesempatan, saya akan ke Shaklee Home Office satu hari nanti.

 

Apa yang best kat sana yer? Saya pun tertanya-tanya juga apa yang best.

Customers boleh:

1.Membeli vitamin semulajadi Shaklee tanpa menggunakan borang. (Kat branch, kami kena isi borang)

2.Boleh pilih barang macam kat shopping mall. (Kat branch kami tunggu barang diberikan kepada kami)

3.Tak perlu ambil nombor untuk tunggu giliran. (kat branch ada system nombor giliran, maknanya kenalah menunggu dengan sabar. Bila tiba masa closing, ramai yang amat).

4.Terbuka kepada sesiapa sahaja samada ahli atau bukan ahli.

5.Bagi ahli, hanya nyatakan nombor SID anda ketika membuat bayaran.

6.Menganjurkan program-program menarik seperti:
 Pemeriksaan kesihatan secara percuma
 Ceramah kesihatan oleh pakar perubatan
 Belajar untuk menyediakan menu sajian sihat
 Aktiviti dan permainan untuk kanak-kanak secara percuma
 Hadiah-hadiah dan goodies

Dengar je pun macam best jer….macam cantik jer….macam seronok jer….

In shaa Allah ,saya akan sampai ke sana satu hari nanti.Percaya sebelum berjaya.

Nak tahu lanjut tentang Biznes Shaklee, hubungi saya SID Shaklee anda yang sah

http://www.wasap.my/60102321261

http://www.wasap.my/60102321261

http://www.wasap.my/60102321261

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge