Percaya pada impianmu

Percaya Pada Impianmu

Assalamualaikum w.b.t

Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam,
semoga amalan kita hari ini juga lebih baik dari hari semalam.

Asalnya saya adalah pengguna tegar vitamin semulajadi Shaklee dek kerana masalah asma yang saya dan anak hadapi.Nampak perubahan yang positif terhadap diri kami. Alhamdulillah anak-anak bertambah sihat dan masih meneruskan Omega Guard, Vita-Lea for children, Vitamin C dan Vivix.

Saya tidak pernah menghidap penyakit asma sebelum ini. Sehinggalah saya mengandungkan anak yang sulung di akhir trimester ke-3. Sungguh, Allah telah menarik sedikit nikmat kesihatan yang ada pada kami. Hanya Allah yang tahu betapa peritnya saat itu.

Bila terlibat dengan biznes Shaklee, saya kembali dapat merasakan manisnya hidup berjemaah yang telah lama saya tinggalkan. Secara tidak langsung saya dapat bekerja, berukhuwah dan berjihad demi ekonomi dan kesihatan. Amalan rohani juga dipertingkatkan.Bukan hanya bekerja semata-mata.

Moga dengan asbab biznes Shaklee ini, saya bukan sahaja dapat meringankan bebanan keluarga malah dapat membantu orang-orang di luar sana untuk faham nikmat kesihatan. Bukan itu sahaja, saya juga boleh bantu anda untuk sama-sama berjaya dalam biznes ini, yang penting usaha, usaha dan usaha. Percaya sebelum berjaya.

http://www.wasap.my/60102321261

http://www.wasap.my/60102321261

http://www.wasap.my/60102321261

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge