Berjaya bersama Shaklee

Berjaya Bersama Shaklee

Assalamualaikum… Moga hari ini lebih baik dari semalam… Dahulu… Zaman saya kecik-kecik dahulu, selalu nak jadi macam abah. Jadi seorang pendidik. Mana taknya, dulu pergi sekolah agama pun pergi dengan abah. Mana-mana abah pergi mengajar, pasti dibawanya saya bersama. Dahulu, adakalanya rasa macam terpaksa pun ada bila abah bawa ke majlis ilmu. Sekarang, barulah saya …

Berjaya Bersama ShakleeRead More »

My Dream

My Dream

My Dream Comes True… Assalamualaikum…. Semoga hari ini kita semua menjalani hidup yang lebih baik dari semalam… Impian saya…. Hari ini lebih baik dari hari semalam… Amalan hari ini lebih baik dari amalan hari semalam… Financial Free… tiada hutang seperti hutang rumah, kereta dan lain-lain Kerja yang lebih flexible, ada masa untuk hantar dan ambil …

My DreamRead More »

Bina biznes anda dengan shaklee

Bina Biznes Anda Dengan Shaklee

Assalamualaikum….. Diharapkan sahabat-sahabat semua sihat-sihat & sentiasa berada di bawah lindunganNya. Moga dipermudahkan segala urusan hari ini. Moga hari ini lebih baik dari hari semalam. Moga sales hari ini juga Allah rezkikan lebih banyak dari hari semalam. Sales adalah nyawa dalam biznes…kalau takde sales macam mana income nak masuk betul tak? Meh saya share pagi …

Bina Biznes Anda Dengan ShakleeRead More »

My turning point

My Turning Point

My Team Cergas………… Kisah bermula apabila Hanif tiba-tiba sakit sabtu petang tu hinggakan berpapah nak berjalan. Allahuakbar…dugaan apa pula kali ini (hati berbisik). Masa yang sama saya sedang update blog.Saya juga sepatutnya kena get ready dengan task Shaklee (belajar dan terus belajar). Namun, terpaksa ditunda disebabkan Hanif sakit dan terpaksa masuk wad petang tu. Jam …

My Turning PointRead More »

to travel is to take a journey into yourself

To Travel is to Take a Journey Into Yourself

A Journey Into Yourself “To travel is to take a journey into yourself”…. Dulu, masa saya belajar di ITM Jengka, Pahang (sekarang UiTM) terasa jauhnya perjalanan nak sampai ke ITM tu. KIri kanan perjalanan dipenuhi pokok kelapa sawit je.Bila nak balik kampung lagi la….terasa macam bila la nak sampai ke kampung ni. Tak sampai-sampai…Bila dah …

To Travel is to Take a Journey Into YourselfRead More »

My Quest

My Quest

My Quest Assalamualaikum w.b.t RizQi…. Diberikan nama Farah Wahida yan bermakna kegembiraan pertama….. RizQi…. Masih diberikan kesempatan untuk bernafas dan menghidu udara segar milik Allah S.W.T RizQi…. Masih diberikan kesempatan untuk berbakti kepada mak, abah dan ayah mertua yang saya sayangi RizQi…. Mengahwini En.Hubby yang sangat penyayang dan sangat bersabar dengan karenah saya, isteri yang …

My QuestRead More »

Kenali Siapa Saya

Kenali Siapa Saya

Kenali Siapa Saya Saya merupakan seorang isteri yang penyayang kepada suami yang penyabar bernama Mohammed Helmee bin Kamaludin. Ibu kepada seorang puteri diberi nama Anis Umairah dan juga seorang putera bernama Muhammad Hanif. Tinggal di sebuah istana impian di pinggiran Pulai Indah, Johor yang menghijau saujana mata memandang dek pokok-pokok kelapa sawit. Suasana kampung di …

Kenali Siapa SayaRead More »

Hobi Saya Dahulu, Kini dan Selamanya

Hobi Saya Dahulu, Kini dan Selamanya…

Hobi Saya Pada Suatu Masa Dahulu Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah syukur kepada Allah s.w.t kerana masih diberikan kesempatan untuk bernafas dan menghirup udara yang segar pagi ini. Dalam kesibukan menghantar anak-anak ke sekolah dan berkejar ke tempat kerja, Alhamdulillah masih diberikan kesempatan untuk menulis sebentar ketika waktu rehat yang beberapa minit ni. Jadi nak ceritalah sedikit …

Hobi Saya Dahulu, Kini dan Selamanya…Read More »

Jadi Ahli

Bagaimana Mahu Menjadi Ahli Shaklee Ada beberapa cara untuk anda menjadi ahli Shaklee bagi menikmati pelbagai keistimewaan yang disediakan oleh Shaklee. Antaranya melalui : Daftarkan keahlian Shaklee anda bersama kami, Team RizQi dengan hanya bayaran RM68.90. Hanya tambah kos Pos Shaklee sebayak RM10.00 sekiranya anda mahu Starter Kit Shaklee anda dihantar terus ke rumah. Anda …

Jadi AhliRead More »