Mengapa Saya Masih Bersama Shaklee Hingga ke Hari Ini?

Assalamualaikum w.b.t

Moga hari ini lebih baik dari hari semalam dan hari-hari sebelumnya. Begitu juga amalan kita moga semakin bertambah, jika rasa-rasa agak merudum, muhasabah diri sebelum tidur apa yang kita tak buat semalam, pastikan kita buat hari ini.

 

Kenapa #RizQi saya masih bersama dengan Shaklee sehingga hari ini adalah kerana keluarga dan sahabat-sahabat yang menjadi pemangkin menguatkan semangat saya untuk berkongsi segala pengalaman yang saya dan keluarga hadapi sepanjang perjalanan kami menemui Shaklee sebagai penyelesai masalah kesihatan kami sekian lama.

7 tahun kami tinggal di Melaka kerana suami bertugas di sana. Berulang-alik ke hospital kerana Anis & Hanif kerap di serang demam panas, batuk, muntah-muntah dan selsema. Masa tu kalau diserang demam, memang berakhir di hospital kerana Anis susah nak makan dan minum.

Teringat pertama kali saya berkursus di Kuala Lumpur pada tahun 2010, masa tu Hanif baru berumur tak sampai setahun saya terpaksa tinggalkan selama 3 hari. Tak dapat melelapkan mata, saya selesaikan semua task ketika kursus di waktu malam sambil berdoa semoga Anis dan Hanif sihat sentiasa.

Mendapat panggilan telefon dari En.Hubby mengatakan Hanif demam membuatkan saya sangat risau dan tak sabar untuk pulang. Balik berkursus, malamnya Hanif diserang sawan.Bayangkan perasaan saya ketika itu.

Hari ini apabila bertemu Shaklee, saya berazam untuk share apa yang saya alami sepanjang perjalanan hidup kami hinggalah diketemukan dengan Shaklee sebagai asbab anak-anak mendapat kesihatan yang lebih baik.

Perpindahan kami ke Johor Bahru ada hikmah yang tersembunyi rupanya. Bertemu dengan konsultan Shaklee Zaleha Awalludin & Farha Maskuriy benar-benar menyedarkan saya tentang kepentingan vitamin semulajadi untuk tubuh badan kita. Saya sudah dapat Shaklee effect, anda bagaimana?

Hubungi saya SID Shaklee anda hari ini di talian:

http://www.wasap.my/60102321261

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge