i love shaklee

I Love Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

Semoga hari ini lebih baik dari semalam…

 

Cerita pagi ini.

Saya mula menggunakan vitamin semulajadi Shaklee pada awal tahun 2015. Masa tu anak kedua saya, Hanif kerapkali diserang demam, selsema dan batuk-batuk berpanjangan.

Sebagai altenatif selain mendapatkan rawatan pakar, saya membuat keputusan untuk mencuba Shaklee. Alhamdulillah Nampak kesan yang positif terhadap perkembangan kesihatan Hanif.

Tahun 2016, Hanif menjalani pembedahan untuk membuang tonsil yang menyebabkan dia kerapkali diserang demam, selsema dan batuk-batuk yang berpanjangan.

Kesan daripada tonsil tu juga Hanif mendapat “sleep apnea” berdengkur ketika tidur. Yang menakutkan saya & suami ialah bila melihat Hanif tidur berdengkur dan terhenti pernafasan yang agak lama.

Bukan itu sahaja, ia juga memberi kesan ke atas pendengaran Hanif. Kurang tumpuan di dalam kelas dan tidak bertindakbalas apabila dipanggil namanya.

Tahun 2017, Hanif sekali lagi menjalani operation membuang lebihan daging di belakang hidung (adenoid) juga menyebabkan Hanif demam, selsema dan batuk-batuk yang berpanjangan akibat saluran pernafasan yang sempit akibat daging berlebihan di belakang hidung.

Tahun 2017 juga saya dimasukkan ke wad sebanyak 2 kali. Demam, batuk-batuk berpanjangan serta selsema menyebabkan jangkitan kuman pada paru-paru. Terpaksa berulang-alik ke hospital amat melelahkan saya. Rasanya rutin berulang-alik ke hospital bermula dari anak yang sulung lagi.

Hinggalah saya mencari alternatif lain untuk penyakit yang kami hidapi ini. Alhamdulillah, kami dipertemukan dengan vitamin semulajadi Shaklee. Kesihatan anak-anak dan diri saya sendiri semakin baik.

Sekarang, masanya untuk saya berkongsi dengan anda. Hidup lebih sihat dan hidup lebih cergas dengan vitamin semulajadi Shaklee. Saya sudah jatuh cinta dengan Shaklee, anda bagaimana?

Hubungi saya, SID Shaklee anda yang sah

http://www.wasap.my/60102321261

http://www.wasap.my/60102321261

http://www.wasap.my/60102321261

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge