Dapatkan keahlian shaklee secara percuma5

Dapatkan Keahlian Shaklee Secara PERCUMA

Pelbagai tawaran menarik menanti anda!

Pelbagai Promosi Menarik Hanya di Shaklee

 

Pada awal Disember 2018 baru-baru ini, Shaklee sekali lagi menawarkan promosi ke atas produk penjagaan kulit  YOUTH Skincare dan juga produk penjagaan bayi  Shaklee Baby.

Pada 16 Disember 2018 pula, Shaklee sekali lagi mengejutkan kita dengan tawaran keahlian secara PERCUMA ditambah pula dengan pemberian diskaun sebanyak 10% pula.Macam mana tu?

 

Cara Mendapatkan Keahlian Shaklee Secara PERCUMA Beserta Potongan Sebanyak 10% Sempena YEAR END SALE

 

Keahlian secara PERCUMA ini ada had masanya tertakluk kepada terma dan syarat yang dikeluarkan oleh Shaklee.

Promosi ini sah bermula 15 Disember 2018 hingga 28 Februari 2019.

Pada kebiasaannya, apabila anda membuat pembelian barangan Shaklee dan mencapai 200uv point secara langsung anda akan ditawarkan keahlian secara percuma.

 

Bagaimana untuk mendapatkan 200uv point?

Belian 2 botol Vivix @

Belian 3 kotak kolagen @

Mana-mana gandingan produk Shaklee dengan nilaian RM650+ (berdasarkan item yang dibeli)

 

Namun Shaklee ingin menutup tirai 2018 ini dengan tawaran yang lebih menarik bagi anda yang belum lagi menjadi ahli dimana nilai pek promosi Shaklee untuk mendapatkan keahlian secara PERCUMA ini diberikan pula 10% diskaun tanpa mengurangkan sedikit pun nilai uv point pada item yang dibeli, malah ada diantara pek promosi ini yang tidak mencecah 200uv point pun.Berbaloi kan.

 

Dapatkan Pek Promosi Shaklee + Keahlian PERCUMA Hari Ini

 

Dapatkan mana-mana pek promosi Shaklee yang saya senaraikan di bawah, anda layak mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA.

Nak beli kesemua pek promosi Shaklee?

Sangatlah dialu-alukan, malah anda akan dapat penjimatan berganda-ganda.

1.Set Twinpack VIVIX Diskaun 10%

Vivix merupakan suplemen yang paling premium di Shaklee. Sudah dikenali ramai dengan khasiatnya yang dapat membantu mengatasi pelbagai penyakit kronik kerana sifatnya yang dapat memelihara hingga ke dalam sel. Vivix membina semula sel-sel yang telah mati dan menggantikannya dengan sel baru.

Bagi penggemar Vivix namun belum bersedia menjadi ahli, inilah masanya untuk anda meraih peluang keemasan ini. Dapatkan Twinpax Vivix beserta diskaun sebanyak 10% hari ini.

Dengan setiap pembelian Set Twinpax Vivix ini anda layak mendapat:

  • Keahlian secara PERCUMA bernilai RM65
  • Penghantaran secara PERCUMA ke seluruh Malaysia
  • Cooler Bag PERCUMA bernilai lebih RM25
  • Diskaun 10% bagi Twinpax Vivix ( Harga Asal: RM760  manakala Harga Promosi:RM684 sahaja)
  • Konsultansi secara PERCUMA

Dapatkan Set Twinpax VIVIX + 10% Diskaun Hari Ini!

2.Set Wellness Starter + Diskaun 10%

Set Wellness Starter Pack ini amat sesuai diambil untuk seisi keluarga anda.Bukan sahaja ianya baik untuk anda, ia juga baik untuk anak-anak, ibu dan ayah bagi mengekalkan kesihatan dan kecergasan setiap masa.Membantu menambah mana-mana kekurangan vitamin yang terdapat dalam badan kita.

Set Wellness Starter ini terdiri daripada beberapa produk Shaklee yang terpilih, antaranya ialah:

  • ESP (protein soya non-GMO)
  • Mealshakes (multivitamin & protein)
  • Omega Guard (minyak ikan tulen)
  • Vitalea (multivitamin dewasa)
  • Sustained Release Vita C Plus (vitamin C 500 mg)
  • B Complex (8 vitamin B perlu)
  • Ostematrix (kalsium,Magnesium,Vitamin D dan lain-lain mineral)
  • Coq-Trol Plus(co-enzyme Q10)
  • Basic-H(multipurpose cleanser)

Dengan setiap pembelian Set Wellness Starter ini anda layak mendapat:

  • Keahlian secara PERCUMA bernilai RM65
  • Penghantaran secara PERCUMA ke seluruh Malaysia
  • Shaklee exclusive airtight pillbox  PERCUMA bernilai lebih RM19
  • Diskaun 10% bagi Twinpax Vivix ( Harga Asal: RM741  manakala Harga Promosi:RM666.90 sahaja)
  • Konsultansi secara PERCUMA

Dapatkan Set Wellness Starter + 10% Diskaun Hari Ini!

3.Set Skincare YOUTH Starter Kit

Set Skincare YOUTH Shaklee ni memang berbaloi jika anda mahu dapatkannya sekarang. Harganya berganda-ganda jimat daripada biasa.

Dengan setiap pembelian Set Skincare YOUTH Starter Kit ini anda layak mendapat:

  • Keahlian secara PERCUMA bernilai RM65
  • Penghantaran secara PERCUMA ke seluruh Malaysia
  • Magnifying mirror  PERCUMA bernilai lebih RM43
  • Diskaun 10% bagi Set Skincare YOUTH Starter Kit( Harga Asal: RM745  manakala Harga Promosi:RM612 sahaja)
  • Konsultansi secara PERCUMA

Dapatkan Set Wellness Starter + 10% Diskaun Hari Ini!

4.Dapatkan Ketiga-tiga Set Dengan Penjimatan Berganda

Dapatkan Ketiga-tiga Set Untuk Lebih Penjimatan

Farah Wahida binti Omar

SID PRO Shaklee : Farah Wahida bt Omar ( ID : 1209756 )

Shaklee Products & Consultation
farahhelmee8@gmail.com

Disclaimer :

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati @ mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge