Bahagia dan membahagiakan

Bahagia dan Membahagiakan

Assalamualaikum w.b.t

Moga hari ini lebih baik dari semalam.

In shaa Allah dengan kejayaan biznes Shaklee ini saya ingin membahagiakan keluarga saya yang tercinta semoga dengan asbab Shaklee ini kami dikurniakan dengan nikmat kesihatan yang berlipat kali ganda. Semoga kesihatan anak-anak, suami, mak abah, ayah mertua dan diri saya sendiri bertambah baik

Semoga saya sempat membalas jasa kedua ibu bapa saya yang telah banyak bersusah payah dan membesarkan saya dari kecil hingga dewasa.

Dengan sedikit ilmu kesihatan yang saya ada dapatlah ianya dikongsikan bersama masyarakat untuk kehidupan yang lebih sihat dan lebih cergas.

Semoga saya juga dapat membahagiakan semua hati-hati yang telah bersusah payah untuk saya sepanjang saya menjalankan biznes Shaklee ini.

Terima kasih kepada Mentor, sifu dan rakan-rakan seperjuangan yang telah banyak berkorban masa dan tenaga untuk menunjuk ajar saya sehingga ke hari ini.Hanya Allah yang dapat membalas jasa baik kalian semua.Semoga Allah kurniakan kejayaan bagi hamba-hambaNya yang berusaha tidak kenal erti penat dan lelah.

 

http://www.wasap.my/60102321261

http://www.wasap.my/60102321261

http://www.wasap.my/60102321261

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge