Sayalah Biznes Partner Anda

Assalamualaikum w.b.t

Salam menjemput RezQi…

Pagi ni nak cerita sedikit bagaimana nak mulakan biznes online dengan mudah.Jom, teruskan membaca. Membaca jambatan ilmu, tak baca jambatan dungu. Tak gituew???…

Sejak dua menjak ni kos sara hidup semakin tinggi, ramai yang mula tercari-cari bagaimana nak mulakan bisnes sambilan tanpa kos yang tinggi ataupun kalau boleh nak gunakan modal yang minima sahaja. Saya boleh ajar bagaimana cara buat bisnes shaklee online dengan mudah.

Namun kenalah rajin, kalau malas pun tak jadi juga, betul tak? Yelah bil perlu dibayar, kereta/motor perlu diisi minyaknya, anak-anak nak makan dan minum, pantang hujung minggu anak-anak mulalah merengek-rengek…

Anis : Ibu….jom pi zoo,
Ibu….jom balik rumah Tok Mak
Hanif :Ibu….nak beli lego….nak makan pizza……..
Ibu….Kidzania……..

Ibu : fenin….

 

Kenapa Biznes Shaklee?

Ada apa dengan Biznes Shaklee?

 

1.Modal permulaan yang kecil

 

Bisnes Shaklee tidak memerlukan modal yang besar macam bisnes yang lain. Percaya atau tidak kita boleh memulakan bisnes online kita TANPA MODAL. Hanya berbekalkan RM79.80 (Semenanjung Malaysia).

Jika anda nak daftar terus di mana-mana cawangan Shaklee pun boleh.Anda hanya perlu belanjakan RM68.90 untuk satu set member kit Shaklee. Tambahan RM10.60 adalah kos tambahan seandainya anda mahu member kit tu terus di poskan ke rumah.Murah kan?

Tak cukup RM68.90? Kumpulkan yer, dah cukup bolehlah col saya.

 

2.Saya berada di bawah Group jutawan Shaklee tang glamour hingga ke USA.

 

Saya berada di bawah Group Shaklee yang tidak asing lagi di Malaysia ni. Pernah dengar iReach? Master Lyna Noh? cer tanya Mr Google kalau tak percaya, sure jumpa siapa dia Master Lyna Noh.

Seriously saya bermula dengan zero, namun berkat bimbingan dan tunjuk ajar mentor, saya mula mengorak langkah. Marilah kita bersama-sama berusaha untuk mengukuhkan ekonomi kita yang agak cukup-cukup je kan setiap bulan.

Lepas ni takyah nak risau-risau pasal GST ke…minyak naik ke…harga barang naik ke…tol naik ke…lepas ni kita bantu pula orang-orang yang memerlukan pula.Kalau kita pun cukup-cukup jer macam mana nak bantu orang lain.Jihad ekonomi gituew?….

 

3.Sistem yang adil

 

Dalam Shaklee tiada penindasan. Siapa yang berusaha dengan bersungguh-sungguh pasti akan berjaya. Tiada istilah leader goyang kaki, anak buah buat kerja bagai nak gila. Siapa yang berusaha sudah pasti boleh naik rank terlebih dahulu. Meninggalkan leader-leader yang goyang kaki je.

Berusaha pasti berjaya…
Tak usaha, mereput sampai ke tua…

 

4.Pemasaran berdasarkan produk

 

Pemasaran kami di Shaklee adalah berdasarkan produk yang kami jual bukanlah berdasarkan cari orang di bawah kami. Kita tak payah susah-susah cari orang bawah kita cam sistem piramid tu.

Di Shaklee kami banyak berkongsi produk yang kami gunakan.Kami guna dahulu untuk merasai kesannya kemudian kami akan memberikan didikan kepada orang di luar sana bagaimana pentingnya menjaga kesihatan.

 

5.Pasaran yang luas

 

Produk Shaklee mempunyai pasaran yang amat luas bukan sahaja di Malaysia malah di luar negara sekalipun. Gaya hidup kita pada hari ini yang tidak sihat dan agak stress, persekitaran yang dicemari dengan pelbagai pencemaran alam, menyebabkan kualiti kesihatan kita makin rendah.

Bukan sedikit perbelanjaan yang kita belanjakan untuk mendapatkan rawatan. Itu bagi yang mampu, bagaimana pula bagi mereka yang tidak mampu?

Hmm, tepuk dada, tanyalah hati anda. Semuanya terpulang kepada diri kita sendiri. Nak berjaya usaha, nak mereput pun huhuhu…jawab la sendiri…

Berminat?
Hubungi saya, SID Shaklee anda:

http://www.wasap.my/60102321261

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge